C3MO

C3MO

C3MO is een krachtige formule van Coaching, Consultancy en Carol voor de ontwikkeling van de eigen wijsheid van Mens en Organisatie.

Onder de naam C3MO begeleid ik, Carol Dohmen, mensen en organisaties bij verandertrajecten. Ik zoek naar de eigen wijsheid van de klant. Daarbij breng ik mijn eigen ervaring en wijsheid in om de klant in zijn ontwikkelproces te faciliteren.

Ik maak regelmatig gebruik van paardencoaching. Paarden zijn kuddedieren en uitstekende leermeesters op het gebied van leiderschap, samenwerken en communiceren. Paarden spiegelen op een heldere wijze wat iemand van binnen werkelijk voelt en vindt.

Ze zorgen voor een snelle bewustwording van wie jij werkelijk bent, waardoor je weer contact maakt met je innerlijke kracht en wijsheid. Vanuit die kracht en wijsheid kun je stap voor stap verder met je ontwikkelvraag.

In mijn logo zie je de drie Cs terug. Samen vormen ze een abstracte weergave van een mens (links) en een paardenhoofd (rechts). Natuurlijk kan iedereen er zijn of haar eigen beeld in zien. Het motto spreekt voor zich!