Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in D:\www\c3mo.nl\www\wp\wp-includes\plugin.php on line 580 Carol Dohmen | C3MO Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in D:\www\c3mo.nl\www\wp\wp-includes\plugin.php on line 580

Carol Dohmen

Carol Dohmen

Mijn professionele loopbaan startte na mijn studie aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen met verschillende banen op het gebied van internationale samenwerking in Latijns-Amerika en Zuidoost Azië. Ik heb geleerd dat ondanks allerlei culturele verschillen mensen vooral veel gemeen hebben. Als je werkelijk in elkaar geïnteresseerd bent en bereid bent naar elkaar te luisteren, zijn de mogelijkheden tot samen werken, samen leven en samen ontwikkelen onbeperkt.

In Nederland ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van mensen en organisaties, en van mezelf. Ik heb gewerkt binnen grote en kleine organisaties, zowel commercieel en  internationaal als binnen de provinciale- en rijksoverheid.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als consultant, coach en manager. Regelmatig volg ik scholing op het gebied van management, coaching en organisatieverandering. Ik ben gecertificeerd paardencoach voor het keurmerk PAS (Paard als Spiegel) en aangesloten bij de beroepsvereniging Horsense.

Mijn liefde voor groen en natuur komt tot uiting in de organisaties waar ik tot nu toe heb gewerkt. Daarnaast ben ik graag buiten actief, vooral met mijn grote passie paarden.

Ik combineer mijn werk voor C3MO met een baan als manager bij de rijksoverheid. Ik ben hierin actief op het gebied van mobiliteit van medewerkers en organisatieontwikkeling.