Aanbod

Aanbod

Individuele coaching, zakelijk en particulier.

Ik richt me op leiderschap, bezieling en bestemming, loopbaanvragen en omgaan met verlies en verandering. Waar mogelijk zet ik paardencoaching in, omdat dit zo’n groot en helend effect heeft op het krijgen van inzicht.

Een enkele, uitgebreide sessie met paarden duurt 1,5 tot 2 uur.

Paardencoaching voor teams

Een dag paardencoaching levert een enorme boost op in een team. Leer samenwerken volgens de kracht van de kudde: met weinig energie en gericht op gezamenlijk overleven.

Organisatieopstellingen

Een organisatieopstelling is een ruimtelijke weergave van een vraagstuk uit de organisatie. Dankzij menselijke representanten, die een aspect van het vraagstuk vertegenwoordigen, komt systemische informatie beschikbaar. Die informatie geeft zicht op belemmerende patronen en dynamieken. Zo komt de vraagsteller vaak tot een onverwacht inzicht in de hefboom tot daadwerkelijke verandering.

Organisatieadvies

Ik help organisaties die het lastig vinden om als geheel een ontwikkeling door te maken. Denk aan reorganisaties en veranderprogramma’s waarbij veel weerstand is ontstaan. Ik zoek uit wat er leeft er onder de mensen en weet dit in heldere taal aan directie en management terug te geven, inclusief voorstellen hoe er een betere verbinding tussen lagen, afdelingen en teams kan ontstaan. Ik hou daarbij rekening met de zakelijke context en belangen.