Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in D:\www\c3mo.nl\www\wp\wp-includes\plugin.php on line 580 Diensten | C3MO Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in D:\www\c3mo.nl\www\wp\wp-includes\plugin.php on line 580

Diensten

Diensten

Teamcoaching- en organisatieadvies 

C3MO zorgt voor beweging in verandertrajecten. Dit kan door de organisatie van één of meerdere workshops en/of de begeleiding van complete teams of individuele medewerkers.
Een dag paardencoaching integreren binnen een bestaand programma kan een enorme boost opleveren binnen een lopend traject.

Individuele coaching

Ik bied individuele coaching voor professionals en particulieren.
Het gaat hierbij vaak om thema’s als (persoonlijk) leiderschap, communicatie, samenwerken,  loopbaanvragen en omgaan met verlies en verandering.

Waar mogelijk zet ik een paard in, omdat dit een groot en versnellend effect heeft op het krijgen van zelfinzicht. Het is mogelijk een enkele, uitgebreide sessie te doen van ongeveer 2 uur. Een uitgebreid traject bestaat uit vier tot vijf sessies, waarbij ik liefst aan het begin en aan het eind een keer het paard inzet.

Elk traject start met een kennismaking om te onderzoeken wat C3MO kan betekenen.
Ik heb een uitgebreid netwerk met coaches, trainers, psychologen en consultants en zal doorverwijzen of de krachten bundelen wanneer dit nodig blijkt.